Νέο app μετατρέπει το επαγγελματικό League Of Legends σε minigame!

2 έτη πριν.

Αποδείξτε σε όλους ότι είστε οι καλύτεροι αναλυτές.

Μία νέα εταιρεία που ακούει στο όνομα «Taunt» φαίνεται να θέλει να προσθέσει κάτι παραπάνω στην επαγγελματική σκηνή όχι μόνο του LoL αλλά και των esports γενικότερα.

Εδώ και μερικές ημέρες, κυκλοφορούν φήμες για μία εφαρμογή της εταιρείας που θα συνδέεται άμεσα με τα παιχνίδια της pro-scene. Στην ουσία θα μας δίνει την δυνατότητα μέσω ερωτήσεων να αποδείξουμε πόσο καλά γνωρίζουμε το παιχνίδι και τις ομάδες. Παραδείγματα τέτοιων ερωτήσεων μπορεί να είναι, «Ποια ομάδα θα πάρει πρώτη το Baron;» ή «Ποιος θα τελειώσει με τα περισσότερα kills». Είναι σίγουρα κάτι διασκεδαστικό που μπορούμε να κάνουμε την ώρα που απολαμβάνουμε τα παιχνίδια.

Μέχρι στιγμής φαίνεται καλή ιδέα αλλά κάπου εδώ θέλω να προσθέσω και κάτι για το betting. Δεν έχει τέτοιες βλέψεις η εταιρεία αλλά μπορεί να είναι το πάτημα για άλλες πιο «ύπουλες».

Σε λίγες ημέρες θα αρχίσουν και οι πρώτες δοκιμές με πάρα πολλούς να έχουν ήδη δείξει αρκετό ενδιαφέρον. Ελπίζουμε να το δούμε το συντομότερο! Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: www.riftherald.com

Comments

Scroll To Top