Ανασκόπηση της δεύτερης μέρας τουρνουά fighting games στο eGaming 2017

2 έτη πριν.

Δεύτερη μέρα ξύλου στο eGaming 2017.

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη μέρα τουρνουά fighting games στο eGaming 2017. Υπήρξαν συνολικά Χ συμμετοχές ανάμεσα στα τουρνουά Tekken 7, Street Fighter IV, και Arms. Οι παίκτες διεκδίκησαν χρηματικά έπαθλα (μετρητά και δωροεπιταγές), καθώς επίσης και συλλεκτικά αντικείμενα (φιγούρες, μπλουζάκια, κούπες).

Το τουρνουά Tekken 7 ήταν προκριματικό για τη τελική φάση, η οποία θα λάβει μέρος τη Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου. 33 παίκτες πάλεψαν για 2 προκρίσεις. Αυτοί που κατάφεραν να τις πάρουν ήταν ο Νίκος Πουλαδάκης και ο Δημήτρης Τσακιρίδης. Έφτασαν μέχρι το τελευταίο γύρο αλλά δεν τα κατάφεραν ο Πάρης Καπαλίδης και ο Κώστας Βέβες.

Το τουρνουά Arms ξεκίνησε στις 14:00. 10 παίκτες διεκδίκησαν το έπαθλο της 1ης θέσης: μια δωροεπιταγή Γερμανός αξίας 50 Ευρώ. Το format ήταν Best of 3 single elimination με Best of 5 τελικό. Νικητής αναδείχθηκε ο Ανδρέας Κουρουντζάκος, έμπειρος παίκτης fighting games. Ακολούθησαν ο Γιώργος Ελευθεριάδης και ο Πλιάντζας Δημήτρης.

Το τουρνουά Street Fighter IV ξεκίνησε στις 17:00 και ως αναμενόμενο, νικητής αναδείχθηκε ο Μάριος «Nivek» Μπιτσικόκος. Πήρε τα διάφορα έπαθλα της 1ης θέσης: 50 Ευρώ μετρητά και συλλεκτικές φιγούρες, κούπες, και manga Street Fighter. Δεύτερος βγήκε ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος.

Comments

Scroll To Top