Ανασκόπηση του τρίτου προκριματικού τουρνουά League of Legends 1v1 στο eGaming 2017

2 έτη πριν.

Ποιοι πήραν τις επόμενες προκρίσεις για το μεγάλο τουρνουά;

Ολοκληρώθηκε το τρίτο από τα συνολικά 8 προκριματικά τουρνουά League of Legends 1v1 στο eGaming 2017. Κάθε μέρα δίνονται τα ίδια έπαθλα:  Razer L33t Pack και Razer Mouse Pad (Goliathus Large Control) στον νικητή και ένα δώρο από το AnimeHouse στον φιναλίστ, ενώ και οι δύο παίρνουν πρόσκληση για τη τελική φάση τη Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου.

Στον τελικό έφτασαν ο χθεσινός σεμιφιναλίστ, Γιώργος Τσιρακμάνης, και ένας από τους περσινούς νικητές, ο Νίκος Χατζηβρέττας. Τελικά ο Χατζηβρέττας επικράτησε, κερδίζονται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ένα από τα τουρνουά League of Legends 1v1 του eGaming. Σίγουρα φαίνεται ως ένα από τα φαβορί για τη τελική φάση της Κυριακής. Έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν πρόκριση ο Ευθύμης Κούλας και ο Στέλιος Γεωρτσιάκος.

Για όσους δεν τους ενδιαφέρει το League of Legends 1v1, αλλά μόνο το 5v5, μην ανησυχείτε. Το άλλο Σαββατοκύριακο, 16 – 17 Σεπτεμβρίου, θα λάβει μέρος το LAN τουρνουά League of Legends 5v5 του eGaming, με 8 από τις καλύτερες Ελληνικές ομάδες και συνολικά έπαθλα 8.000 Ευρώ.

Comments

Scroll To Top