Ανασκόπηση του τέταρτου προκριματικού τουρνουά League of Legends 1v1 στο eGaming 2017

2 έτη πριν.

Ποιοι πήραν τις επόμενες προκρίσεις για το μεγάλο τουρνουά;

Ολοκληρώθηκε το τέταρτο από τα συνολικά 8 προκριματικά τουρνουά League of Legends 1v1 στο eGaming 2017. Κάθε μέρα δίνονται τα ίδια έπαθλα: Razer L33t Pack και Razer Mouse Pad (Goliathus Large Control) στον νικητή και ένα δώρο από το AnimeHouse στον φιναλίστ, ενώ και οι δύο παίρνουν πρόσκληση για τη τελική φάση τη Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου με συνολικά έπαθλα αξίας 470 Ευρώ.

Νικητής αναδείχθηκε ο Ευθύμης Κουλάς, ο χθεσινός ημιφιναλίστ. Στον τελικό αντιμετώπισε τον Περικλή Παπαδόπουλο, ο οποίος τερμάτισε δεύτερος και στο προχθεσινό τουρνουά. Στα ημιτελικά έφτασαν ο Γιώργος Τσιρακμάνης και ο Ραφαήλ Παππάς. Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει στον Τσιρακμάνη, ο οποίος έφτασε 4αδα για 3ο συνεχόμενο τουρνουά, αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει. Έτσι, έχουν ολοκληρωθεί τα μισά προκριματικά τουρνουά.

Για όσους δεν τους ενδιαφέρει το League of Legends 1v1, αλλά μόνο το 5v5, μην ανησυχείτε. Το άλλο Σαββατοκύριακο, 16 – 17 Σεπτεμβρίου, θα λάβει μέρος το LAN τουρνουά League of Legends 5v5 του eGaming, με 8 από τις καλύτερες Ελληνικές ομάδες και συνολικά έπαθλα 8.000 Ευρώ.

Comments

Scroll To Top