Ανασκόπηση του έκτου προκριματικού τουρνουά League of Legends 1v1 στο eGaming 2017

2 έτη πριν.

Ποιοι πήραν τις δύο επόμενες προκρίσεις?

Ολοκληρώθηκε το έκτο από τα συνολικά 8 προκριματικά τουρνουά League of Legends 1v1 στο eGaming 2017. Κάθε μέρα δίνονται τα ίδια έπαθλα: Razer L33t Pack και Razer Mouse Pad (Goliathus Large Control) στον νικητή και ένα δώρο από το AnimeHouse στον φιναλίστ, ενώ και οι δύο παίρνουν πρόσκληση για τη τελική φάση τη Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου με συνολικά έπαθλα αξίας 470 Ευρώ.

Νικητής αναδείχθηκε ο Δημήτρης Κακουλίδης. Κέρδισε στον τελικό τον Περικλή Παπαδόπουλο, ο οποίος βγήκε 2ος για τρίτη φορά φέτος. Αξιοσημείωτο το ότι ο Παπαδόπουλος επικράτησε στα προημιτελικά επί του χθεσινού νικητή, Γιώργου «SEAGEO» Τσιρακμάνη. Είναι το 3ο συνεχόμενο τουρνουά στο οποίο βρέθηκαν αντίπαλοι, και το σκορ βρίσκεται 2 – 1 υπέρ του Παπαδόπουλου. Στα ημιτελικά αποκλείστηκαν ο Δημήτρης Δημητριάδης και ο Θωμάς Κλήμης.

Για όσους δεν τους ενδιαφέρει το League of Legends 1v1, αλλά μόνο το 5v5, μην ανησυχείτε. Αυτό το Σαββατοκύριακο, 16 – 17 Σεπτεμβρίου, θα λάβει μέρος το LAN τουρνουά League of Legends 5v5 του eGaming, με 8 από τις καλύτερες Ελληνικές ομάδες και συνολικά έπαθλα 8.000 Ευρώ.

Comments

Scroll To Top