Ανασκόπηση του τουρνουά Gwent στο eGaming 2017

2 έτη πριν.

Σκληρές καρτομαχίες στο eGaming 2017.

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά Gwent στο eGaming 2017. Οι διαγωνιζόμενοι μαζεύτηκαν για να παίξουν το card game της γνωστής σειράς role-playing παιχνιδιών Witcher. Το σύστημα διεξαγωγής ήταν Best of 5 single elimination και ως έπαθλο για τον νικητή δόθηκε ένα ασύρματο ποντίκι Logitech G703.

Νικητής αναδείχθηκε ο Μιχάλης Γουγουτσάς. Έφτασε μέχρι τον τελικό κερδίζοντας όλες τις αναμετρήσεις του με σκορ 3 – 0 πλην μίας που έληξε 3 – 1. Ο άλλος φιναλίστ Γιώργος Αραμπέλης τα βρήκε πιο δύσκολα, κερδίζοντας μια δύσκολη αναμέτρηση με σκορ 3 – 2 για να εξασφαλίσει τη θέση του στον τελικό. Οι μεταξύ τους αγώνες πήγαν μπρος και πίσω, και αφού το series πήγε στο 5ο game, ο Γουγουτσάς κατάφερε επιτέλους να πάρει τη νίκη και το έπαθλο της πρώτης θέσης. Στα ημιτελικά αποκλείστηκαν ο Γιάννης Σταμτσίδης (vs Γουγουτσά) και ο Αντώνης Παναγιωτίδης (vs Αραμπέλη).

Το Gwent ήταν το τελευταίο card game για το οποίο θα υπάρξει τουρνουά στο φετινό eGaming. Όσοι ενδιαφέρονται για τουρνουά card games μπορούν να ρίξουν μια ματιά στα τουρνουά Hearthstone του THE LEAGUE.

Comments

Scroll To Top