Δωρεάν το Overwatch το επόμενο Σαββατοκύριακο!

2 έτη πριν.

Δοκιμάστε τον διάσημο τίτλο της Blizzard σε όλες τις πλατφόρμες.

Βαρεθήκατε να ακούτε όλους τους άλλους να λένε πόσο καλό είναι το Overwatch; Καιρός να το διαπιστώσετε και οι ίδιοι διότι από τις 22 μέχρι και τις 26 Σεπτεμβρίου το Overwatch θα είναι δωρεάν σε όλες τις πλατφόρμες και σας περιμένει να το απολαύσετε!

Όπως ανακοίνωσε η Blizzard όποιος θέλει μπορεί να κατεβάσει δωρεάν το παιχνίδι και να το δοκιμάσει μέσα σε αυτές τις ημέρες. Θα μπορεί κανονικά να κάνει level up και να ξεκλειδώνει in-game περιεχόμενο. Επιπλέον, αν τελικά αποφασίσει να το αγοράσει, ό, τι έχει αποκτήσει θα μεταφερθεί στον λογαριασμό του.

Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για όλους όσους δεν είχαν ποτέ επαφή με το παιχνίδι να το δοκιμάσουν και άμα τους αρέσει, γιατί όχι, και να το πάρουν! Μπορεί να μην χτυπάει τα νούμερα που περίμενε η Blizzard με βάση τα στατιστικά των προηγούμενων μηνών αλλά η παραπάνω κίνηση ίσως αλλάξει τα πράγματα φέρνοντας «νέο αίμα» στο παιχνίδι.

Θυμίζουμε! Για την Ελλάδα θα είναι διαθέσιμο από τις 22 Σεπτεμβρίου στις 21:00 μέχρι και τις 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00. Εσείς που δεν το έχετε ήδη αποκτήσει, θα το δοκιμάσετε;

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top