Ανασκόπηση του όγδοου και τελευταίου προκριματικού τουρνουά League of Legends 1v1 στο eGaming 2017

2 έτη πριν.

Ποιοι πήραν τις δύο τελευταίες προκρίσεις για την αυριανή τελική φάση?

Ολοκληρώθηκε το όγδοο και τελευταίο προκριματικό τουρνουά League of Legends 1v1 στο eGaming 2017. Κάθε μέρα δίνονται τα ίδια έπαθλα: Razer L33t Pack και Razer Mouse Pad (Goliathus Large Control) στον νικητή και ένα δώρο από το AnimeHouse στον φιναλίστ, ενώ και οι δύο παίρνουν πρόσκληση για τη τελική φάση τη Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου με συνολικά έπαθλα αξίας 470 Ευρώ.

Στο τουρνουά με τον μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών (γέμισε στις 128), νικητής αναδείχθηκε ο Χίνα Άρμπαντο, επικρατώντας επί του Θοδωρή Παπαγεωργίου στον τελικό. Κέρδισαν στα ημιτελικά τους Βασίλη Νικολαΐδη και Γιάννη Παπαδόπουλο αντίστοιχα, οι οποίοι τερμάτισαν έξω από τις θέσεις πρόκρισης. Με τους 16 παίκτες να έχουν αποφασιστεί, αύριο θα λάβει μέρος η τελική φάση.

Για όσους δεν τους ενδιαφέρει το League of Legends 1v1, αλλά μόνο το 5v5, μην ανησυχείτε. Το LAN τουρνουά League of Legends 5v5 του eGaming ξεκίνησε σήμερα, με 8 από τις καλύτερες Ελληνικές ομάδες και συνολικά έπαθλα 8.000 Ευρώ. Ο τελικός μεταξύ Panathinaikos AC eSports και Greek Regenesis eSports θα λάβει μέρος αύριο στις 19:30.

Comments

Scroll To Top