Με το τουρνουά PES 2017 του THE LEAGUE να τελειώνει χθες δείχνοντας τον μεγάλο τελικό πάνω στο stage του eGaming, σήμερα οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το καινούργιο παιχνίδι της σειράς και να κερδίσουν συνολικά έπαθλα 150 Ευρώ σε δωροεπιταγές Γερμανός.
Στον τελικό έφτασαν ο Γιώργος Κοτίδης και ο Γιώργος Ζαφειρίου, κερδίζοντας στα ημιτελικά τον Δημήτρη Φωτούδη και τον Αντώνη Θεοδωράκη. Αξίζει να αναφερθεί το ότι ο νικητής του χθεσινού τουρνουά PES, Λάζαρος “IptamenosOllandos” Κοπανίδης, απουσίαζε λόγω ασθένειας. Με το καθοριστικό ματς να παίζεται πάνω στη σκηνή του eGaming, και οι δύο παίκτες διάλεξαν Barcelona.
Ο Κοτίδης πήρε προβάδισμα από νωρίς, σκοράροντας στο μόλις 12ο λεπτό. Ο Ζαφειρίου ισοφάρισε στο 42′, λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Εκεί που φαινόταν πως οι δύο ομάδες θα πήγαιναν στα αποδυτήρια ισόπαλες, ο Κοτίδης σκόραρε στο 44′ και ξαναβγήκε μπροστά. Στο δεύτερο ημίχρονο, αν και οι δύο ομάδες κοντραρίστηκαν στα ίσα στην αρχή, ο Κοτίδης κατάφερνε να επεκτείνει το προβάδισμά του σε 2 γκολ, σκοράροντας στο 63′. Ο Ζαφειρίου ξεκίνησε να ελέγχει τη κατοχή και προσπάθησε να ισοφαρίσει, αλλά σπάνια απείλησε σοβαρά και δεν κατάφερε να σκοράρει. Τελικό σκορ 3 – 1 υπέρ του Κοτίδη, ο οποίος κέρδισε δωροεπιταγή Γερμανός αξίας 100 Ευρώ. Ο Ζαφειρίου κέρδισε δωροεπιταγή Γερμανός των 50 Ευρώ.
Comments