Όταν κάποιος μιλάει για την μεγαλύτερη ομάδα στην στην ιστορία του επαγγελματικού League of Legends φανταζόμαστε δωμάτια γεμάτα από παίχτες και αναλυτές στα οποία περνάνε αμέτρητες ώρες για εξάσκηση. Αυτό όμως που δεν περιμένουμε είναι να δούμε δύο από αυτά τα άτομα να παρουσιάζουν εκπομπή τηλεαγορών!
Και όμως είναι πραγματικότητα! Οι παίχτες της ομάδας αναγκάστηκαν να βγάλουν τα Jerseys και να φορέσουν πουκάμισα για την διαφήμιση ορισμένων pc parts. Όπως καταλάβατε ήταν κομμάτι μία συμφωνίας για sponsorship και όλοι έκαναν μία εμφάνιση.
Sellout και τρομερό synergy από την ταλαντούχα squad. Ελπίζουμε να τους ξαναδούμε σε τέτοιο βίντεο σύντομα! Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!
Πηγή: dotesports.com
Comments