Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Mystery Skin multiplier

2 έτη πριν.

Μαζί μας και στα φετινά Worlds.

Σχεδόν σε κάθε μεγάλο esport event η Riot βάζει σε ισχύ ένα πολύ ενδιαφέρον promotion. Όπως καταλάβατε και από τον τίτλο, αναφερόμαστε στο Mystery Skin multiplier και η όλη ιδέα πίσω από αυτό είναι αρκετά απλή.

Για κάθε pentakill ή Baron Steal, διπλασιάζονται οι πιθανότητες να βρούμε Legendary και esports skins σε mystery items καθ’ όλη την διάρκεια του συγκεκριμένου stage! Είναι μία ευκαιρία να δώσουν οι παίχτες λίγη παραπάνω έμφαση στα Worlds και έπειτα να αρχίσουν να αρχίσουν να ανοίγουν κουτιά μόλις γίνει κάτι συνταρακτικό.

Συνεπώς δεν είναι και τόσο άσχημη η στρατηγική του να περιμένουμε για να αυξηθεί το multiplier. Θυμηθείτε πως πιο πιθανά είναι τα baron steals παρά τα pentakills σε τέτοια events και οι πιθανότητες ακόμη και για αυτά είναι χαμηλές. Επίσης, το multiplier φτάνει μέχρι x4, κάτι που προσωπικά δεν καταλαβαίνω…

Τα πρώτα παιχνίδια έχουν ήδη παιχτεί και το multiplier βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο x1. Ευχόμαστε αρχικά να δούμε κάποιο τέτοιο play και έπειτα καλή τύχη με το άνοιγμα! Ποιος ξέρει πόσο κοντά μπορεί να βρίσκεστε σε ένα 1820 RP Skin. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: www.riftherald.com

Comments

Scroll To Top