Άλλο ένα τεράστιο milestone για το PUBG

2 έτη πριν.

Ποιο Dota 2… Πάμε για άλλο ρεκόρ τώρα!

Για άλλη μία φορά, το PUBG μας προσφέρει ακόμη έναν τίτλο που εντυπωσιάζει αλλά πλέον, δεν εκπλήσσει! Πριν από λίγες ώρες κατάφερε να σπάσει για πρώτη φορά το φράγμα των 1,5 εκατομμυρίων ταυτόχρονα συνδεδεμένων παιχτών στο steam!

Το συγκεκριμένο νούμερο, το βάζει σχεδόν 200,000 παίχτες μπροστά από το peak του Dota 2 τον Μάρτιο του ’16. Δεν έχουμε κλείσει ούτε εβδομάδα από τότε που έσπασε το συγκεκριμένο ρεκόρ και φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή!

Το παιχνίδι συνεχίζει να αναβαθμίζεται και μάλιστα με ταχύτατο ρυθμό. Δεν θα αναφερθώ καν στο γεγονός ότι είναι ακόμα early-access. Είναι φυσικό και επόμενο κάποια bugs να υπάρχουν αλλά διορθώνονται μέρα με την μέρα. Πρόσφατα ξεκίνησαν και οι πρώτες προσπάθειες να γίνει λίγο πιο well-optimised έτσι ώστε να τρέχει καλύτερα και σε πιο αδύναμα συστήματα.

Προσωπικά, θεωρώ ότι το πολύ σε δύο εβδομάδες θα βρισκόμαστε πάλι εδώ με τα 2 εκατομμύρια παίχτες. Η ανάπτυξή του είναι ταχύτατη, η δουλειά που ρίχνει η εταιρεία μπόλικη και το hype μεγάλο. Μέχρι που θα φτάσει άραγε αυτό το παιχνίδι; Ο χρόνος μόνο μπορεί να το δείξει. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top