Τον «Κινέζο» προσπάθησε να κάνει cheat provider του CS:GO

2 έτη πριν.

Αλλά την πάτησε.

Μπορεί η εταιρεία Perfect World να έφερε χαρά στους λάτρεις του CS:GO στην Κίνα, αλλά πολλοί ήταν και εκείνοι που δεν πήραν κομμάτι από τη μερίδα του λέοντος.

Ο Mr. Pan λοιπόν, δημιουργός του “CS:GO Daniel” cheat, συνελήφθη από την αστυνομία του Jiangsu Province στην Κίνα νωρίτερα μέσα στην βδομάδα, καθώς έκπληξη…παρείχε και είχε έσοδα από cheats που αφορούν το γνωστό παιχνίδι της Valve. H Perfect World, βρήκε και ανέφερε το γεγονός στην αστυνομία και τώρα ο επιτήδειος βρίσκεται αντιμέτωπος με το γράμμα του Κινέζικου νόμου. 

Έτσι, συνολικά 4,275 λογαριασμοί της Perfect World δέχθηκαν ban, αφού εντοπίστηκαν σε αυτούς τα παραπάνω cheats. Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από τον εν λόγω κύριο, την ώρα της σύλληψής του. 

Ο Mr. Pan λοιπόν δεν κατάφερε να κάνει το θαύμα και να «πετάξει», καθώς αντιμετωπίζει 15 χρόνια φυλάκισης και θα πληρώσει πρόστιμο πέντε φορές τα έσοδα που έλαβε από τα cheat, χωρίς βέβαια να γνωρίζουμε για τι ποσό μιλάμε.

Είμαστε σίγουροι πάντως πως η Perfect World δεν θα σταματήσει εδώ και θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να κατατροπώσει και άλλους ομοίους του κυρίου Pan που προσπαθούν να χαλάσουν την εμπειρία των παικτών. 

 

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top