Παχυλές προσφορές από εξέχουσες προσωπικότητες για την NRG Esports

2 έτη πριν.

Με την ανακοίνωση νέου Overwach ρόστερ.

Η NRG Esports είναι ένας οργανισμός που έχει κάνει σχετικά πρόσφατα την εμφάνισή του στον χώρο του ηλεκτρονικού αθλητισμού και τώρα χτυπάει τα μεγάλα ψάρια.

Εν όψει του Overwatch League, η ομάδα ανακοίνωσε το νέος της ρόστερ, καθώς και νέα εισροή χρημάτων από εξέχουσες προσωπικότητες της showbiz. Όχι ότι το χρειαζόταν κιόλας, καθώς ο γνωστός μπασκετμπολίστας Shaquille O’Neal έχει βάλει ήδη βαθιά τα χέρια στην τσέπες για τον εν λόγω οργανισμό.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο παραπάνω βίντεο, την ανακοίνωση του νέου ρόστερ έκαναν οι Shaq και JLo, με την τελευταία να έχει κάνει πρόσφατα την κίνησή της στον χώρο. Μαζί της και ο νέος της έρωτας, Alex Rodriguez, καθώς και οι Marshawn LynchMichael Strahan και Marlon Byrd που συνολικά διέθεσαν 15 εκατομμύρια δολάρια στην NRG Esports.

Οι παραπάνω λοιπόν, μαζί με τους Shaquille O’Neal και Jimmy Rollins θα δώσουν την ώθηση που χρειάζεται η ομάδα στο ξεκίνημά της στο Overwatch League, καθώς έλαβε το spot τις στις 12 Ιουλίου. Το ρόστερ της NRG San Francisco διαθέτει τους David «nomy» Ramirez, Matthew «super» DeLisi, Nikola «sleepy» Andrews, Daniel «dhaK» Paz, Dante «Danteh» Cruz, André «iddqd» Dahlström, Andrej «babybay» Francisty, και Jay «sinatraa» Won. 

Ποιοι άλλοι θα αποφασίσουν να ακολουθήσουν στα ίδια βήματα άραγε;

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top