Το φθινοπωρινό update έρχεται σήμερα στο Rocket League

2 έτη πριν.

Με νέα arena!

Το επόμενο update στο Rocket League αναμένεται σήμερα 29/9 στις 23:00 (ώρα Ελλάδος) και μεταξύ άλλων φέρνει και μία ολοκαίνουργια arena!

Αυτή θα ακούει στο όνομα Farmstead και θα είναι διαθέσιμη για ορισμένο χρονικό διάστημα αυτό το φθινόπωρο. Όλα τα competitive, casual και private matches θα μπορούν να παιχτούν εκεί. 

Επιπλέον, θα εισαχθούν πάνω από 90 νέα customizations στο παιχνίδι καθώς και player banners που θα εμφανίζονται στους πανηγυρισμούς των goal και στο τέλος του παιχνιδιού.

Δύο άλλοι χάρτες, Starbase ARC και Wasteland θα αλλάξουν για competitive και casual παιχνίδια αλλά η προηγούμενή τους version θα είναι διαθέσιμη για private matces.

Με τα διάφανα goalposts και την επιλογή για LAN στα PC, το Rocket League κάνει τα σωστά βήματα για να γίνει το digital sport που θέλει η Psyonix. Όπως λέει και η ίδια, δεν απέχουμε πολύ και από το νέο feature που θα μας επιτρέπει να δημιουργούμε τουρνουά μέσα από το ίδιο το παιχνίδι! Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top