Με τους δαίμονές του παλεύει το PUBG

2 έτη πριν.

Οι servers βογκούν.

Μπορεί το PUBG να έχει δει την μεγαλύτερη επιτυχία στο Steam και να βρίσκεται ακόμα στις απαρχές του, αλλά τα προβλήματα το κυνηγούν ασταμάτητα.

Είναι γνωστό πως το παιχνίδι έχει αντιμετωπίσει κατά καιρούς αρκετά εμπόδια, αλλά αυτό που ακόμα το βασανίζει είναι οι servers, που αυτό το Σαββατοκύριακο φαίνεται να το παράκαναν. Η Bluehole γνωρίζει ήδη για το πρόβλημα και το έχει αναγνωρίσει, χωρίς όμως να έχει καταφέρει να βρει μια λύση.

Οι παίκτες παραληρούν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουν όλοι το ίδιο πρόβλημα. Ή τουλάχιστον όχι ταυτόχρονα, καθώς ενώ κάποιοι έχουν πρόβλημα στο να συνδεθούν, άλλοι μπορούν να παίζουν το παιχνίδι κανονικά, για λίγο όμως, καθώς το πρόβλημα στους servers τους προλαβαίνει όλους.

Πολλές φορές μάλιστα οι παίκτες, ενώ έχουν ξεκινήσει να παίζουν το παιχνίδι, φαίνεται να δέχονται κάποιο disconnect στην μέση του παιχνιδιού, χωρίς να έχουν την δυνατότητα να το ολοκληρώσουν. Για την ώρα τα προβλήματα δεν έχουν επιλυθεί, ωστόσο η εταιρεία προσπαθεί με νύχια και με δόντια να δώσει μια οριστική λύση.

Τι είναι τόσο σοβαρό που πρέπει να περιμένουμε τόσο καιρό για να βρεθεί κάποια λύση; Παρακολουθήστε το Twitter του παιχνιδιού για όλες τις εξελίξεις.

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top