Ο Jeff Kaplan μιλά για το community

1 έτος πριν.

«Είναι ώρες που γίνεται αρκετά τρομακτικό»

Στο τελευταίο του post, ο Jeff Kaplan μοιράστηκε μερικές από τις εμπειρίες του και απόψεις σχετικά με το community. Μεταξύ άλλων η ομάδα του και φυσικά ο ίδιος έχουν δεχθεί απειλές και επιθέσεις σε προσωπικό και μη επίπεδο.

Σε μία συζήτηση σχετικά με το αν η Blizzard χρειάζεται και άλλα άτομα για να απαντά στους fans ο ίδιος απάντησε ότι τα forums είναι αρκετά τρομακτικά. «Ελάχιστοι είναι αυτοί από εμάς που δίνουν καν σημασία».

Αν το καλοσκεφτούμε, έχει ένα δίκιο. Είναι πολύ εύκολο ένα post ή ένα σχόλιο να κάτσει στραβά σε κάποιους fans. Μερικές φορές φτάνει σε επίπεδο που όντως μπορούν να απειλήσουν. Ναι, είναι πολύ πιθανό να είναι κανένας πιτσιρικάς που «δεν του άρεσε μία ιδέα για ένα skin» και να λέει ότι «θα σου κάψει το αμάξι» αλλά… Το ρισκάρεις; It’s the Internet! 

Πρέπει να δημιουργηθεί ένα πιο ασφαλές περιβάλλον για να δώσουμε την δυνατότητα στους developers να επικοινωνούν με το community. 

Η επαφή του community με τους δημιουργούς είναι σημαντική σε κάθε παιχνίδι και καλό είναι να υπάρχει ένας αμοιβαίος σεβασμός. Δεν είναι εύκολο, αλλά άμα επιτευχθεί, τα αποτελέσματα θα μιλήσουν από μόνα τους. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: www.pcgamer.com

Comments

Scroll To Top