ΦΗΜΗ: Η Microsoft διεκδικεί τα κεκτημένα της στο PUBG

2 έτη πριν.

Φοβήθηκε την Sony;

Λίγες ώρες μετά τις φήμες που θέλουν την Sony να διεκδικεί το PUBG στην κονσόλα της, η Microsoft φαίνεται να κάνει την δική της κίνηση, σύμφωνα πάλι με λόγια που δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί.

Μέχρι τώρα, το δημοφιλές παιχνίδι της Bluehole Studio, που έχει σπάσει αρκετά ρεκόρ μέχρι σήμερα, αποτελεί αποκλειστικότητα της Microsoft και κατ’επέκταση του Xbox One, μια συνεργασία που πρόκειται να γίνει και πρακτικά επίσημη στο τέλος του χρόνου, όποτε και θα κυκλοφορήσει ολοκληρωτικά το παιχνίδι, αν όλα φυσικά πάνε καλά. 

Καθώς φαίνεται, και αν όλα όσα έχουν ειπωθεί μέχρι τώρα, η Sony προσπαθεί να κάνει την δική της κίνηση, η Microsoft σίγουρα δεν θα θέλει να ρισκάρει να χάσει την πρωτοπορία από μια εταιρεία που, ας μην κρυβόμαστε, την ξεπερνά σε νούμερα. Για αυτό λοιπόν και σχεδιάζει να επεκτείνει την συνεργασία της μέχρι και τα μέσα του επόμενου χρόνου ή και παραπάνω, όπως αναφέρουν πηγές οικείες με το εν λόγω θέμα. 

Για την ώρα όλα τα παραπάνω αποτελούν φήμες και τίποτε παραπάνω, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε επιβεβαίωση από κάποια από τις δύο πλευρές για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε εικασίες. 

Πηγή: www.bloomberg.com

Comments

Scroll To Top