Η προϋπόθεση για το unban του Tyler1

1 έτος πριν.

H Riot μίλησε.

Πολλοί περιμέναμε να υπάρχει ολόκληρο δεκασέλιδο με τις προϋποθέσεις του unban για τον Tyler1 από το League Of Legends, αλλά μείναμε όλοι άφωνοι.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο παίκτης, που έχει προκαλέσει ουκ ολίγες φορές πονοκέφαλο στην Riot Games με την ανάρμοστη συμπεριφορά του, ήρθε σε αντιπαράθεση με έναν υπάλληλο της εταιρείας πριν από μια εβδομάδα. Για την ακρίβεια εκείνος δεν είπε τίποτα, αντίθετα ο υπάλληλος, που βρίσκεται πλέον σε κλινική αποτοξίνωσης, επιτέθηκε λεκτικά και ο Tyler1 έδειξε ότι πλέον έχει ωριμάσει. 

Μετά το συμβάν και την απόλυση του υπαλλήλου, η εταιρεία ήρθε σε συζητήσεις με τον παίκτη για κάποιο πιθανό unban. Όπως μπορείτε να δείτε στο παραπάνω video, κάποιος από την εταιρεία επικοινώνησε με τον Tyler1 για να συζητήσει τους όρους με τους οποίους κάτι τέτοιο θα πραγματοποιηθεί. Καθώς φαίνεται μάλιστα ο Tyler1 έχει επιδείξει εξαιρετική συμπεριφορά. 

Ο μοναδικός όρος λοιπόν για να αρθεί το ban και να μπορέσει πλέον να παίζει το παιχνίδι δημόσια, ήταν το να διατηρήσει το account του ο παίκτης καθαρό μέχρι και το τέλος του Ιανουαρίου του 2018. Θα καταφέρει να το κάνει; Δεν έχει ανάγκη το παιχνίδι για να συνεχίσει να είναι διάσημος, αλλά μήπως θέλει πραγματικά να επιστρέψει;

Πηγή: www.reddit.com

Comments

Scroll To Top