Οι flamers του Champion Select θα δέχονται αμέσως κυρώσεις

1 έτος πριν.

Δραστικά μέτρα από την Riot Games.

Σε αυτό το σημείο δεν νομίζω ότι χωρά αμφιβολία ότι το League of Legends είναι ένα από τα παιχνίδια με τα πιο τοξικά communities. Μερικές φορές ακόμα και υποδείγματα παιχτών ξεφεύγουν από τα όρια και αρχίζουν να flamάρουν, να βρίζουν, ακόμα και να trollάρουν.

Η Riot πραγματικά καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες να περιορίσει τέτοια φαινόμενα, λαμβάνοντας «γκρίζο» θα έλεγε κανένας feedback. 

Παρ’ όλα αυτά υπάρχει ένα μικρό μισητό ποσοστό παιχτών που αρχίζουν να βρίζουν πριν καν πατήσουμε το πόδι μας στο Rift! Δεν τους άρεσε το pick μας; Το name μας; Η φάτσα μας; Τα stats μας από προηγούμενα games; (ναι υπάρχουν και αυτοί) Σημασία έχει ότι δημιουργούν ένα αρνητικό περιβάλλον που στην τελική θα τους γυρίσει μπούμερανγκ στο παιχνίδι που θα αρχίσει σε λίγα λεπτά.

Όπως όλα δείχνουν η Riot πατάει πόδι σε αυτό του είδους τις συμπεριφορές. Κάθε φορά που θα υπάρχει flame, χρήση ακατάλληλων λέξεων κλπ. Οι εμπλεκόμενοι παίχτες θα δέχονται είτε warnings, είτε chat restrictions είτε πολυήμερα bans(μέχρι και perma)!

Το παραπάνω σύστημα θα μπει σε ισχύ στον OCE Server (γνωστό και ως public beta στους live servers) για να διαπιστωθεί η αποτελεσματικότητά του. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: www.thegamefeed.net

Comments

Scroll To Top