Φανατικός του Overwatch φτάνει στο level 4,000 «καίγοντας» το παιχνίδι

1 έτος πριν.

Τι αφοσιωμένος παίκτης!

Κάθε παιχνίδι έχει τους δικούς του φανατικούς, αλλά για το Overwatch δεν είχαμε μέχρι τώρα πολλές αναφορές.

Ήρθε όμως ο Treeboydave, ο οποίος με post του στο Reddit γνωστοποίησε στον κόσμο ότι έφτασε στο level 4.000 και μάλιστα είναι πρώτος παίκτης που φτάνει σε αυτό το επίπεδο. Μάλιστα, για όσους δεν το γνώριζαν, ο Treeboydave έφτασε τις 100 ώρες παιχνιδιού με την Orisa σε μόλις 10 ημέρες, ενώ όπως αποδεικνύουν τα παραπάνω στοιχεία πρέπει να έχει φτάσει 40 φορές στο level 100 και άρα να έχει ξοδέψει περίπου 2.500 ώρες στο παιχνίδι.

Αυτό όμως που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι ότι δεν τον νοιάζει το να φτάσει σε υψηλό επίπεδο, κάτι που ίσως να ακούγεται παράλογο. Ο πρωταρχικός του στόχος ωστόσο είναι πολύ διαφορετικός και αυτό που πραγματικά επιθυμεί είναι να παίξει 150 ώρες με όλους τους ήρωες του παιχνιδιού. Για την ώρα, κατέχει τουλάχιστον 100 ώρες στον κάθε ήρωα και το μόνο που μένει είναι να φτάσει τις 150 με τους Junkrat, Torbjörn, Tracer, Roadhog, Hanzo, Reaper, McCree και Doomfist.

Έτσι, υποστηρίζει ότι μέσα σε ένα μήνα θα καταφέρει να φτάσει τον στόχο του και μόλις το κάνει, θα δοκιμάσει για τις 250. Εμείς πάντως του ευχόμαστε καλή τύχη και ελπίζουμε να μην πάθει τίποτα από τις τόσες ώρες μπροστά σε μια οθόνη.

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top