Κλειδώθηκε η μία θέση για το NA LCS από ομάδα του NBA

2 έτη πριν.

13 εκατομμύρια για ένα franchised spot.

Πριν από λίγο είχαμε την επιβεβαίωση ότι οι Golden State Warriors κατάφεραν να αποκτήσουν το δικό τους franchised spot στο NA LCS!

Η διαδικασία φυσικά δεν ήταν καθόλου εύκολη. Οι αιτήσεις άνοιξαν τον Μάιο και μέχρι τις αρχές του Σεπτέμβρη πολλές ομάδες είχαν ήδη αποκλειστεί. Οι εναπομείναντες συναντήθηκαν στα κεντρικά της Riot Games για να απαντήσουν σε ορισμένες ερωτήσεις σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια των οργανισμών τους. Τέλος, φυσικά, 13 εκατομμύρια ευρώ για να υπογραφούν τα συμβόλαια.

Νομίζω όλοι γνωρίζουμε ότι οι Warriors έχουν το budget για να στηρίξουν ένα τέτοιο τμήμα και μένει μόνο να δούμε ποιο θα είναι το roster τους για το 2017. Με πολλές ομάδες να μην έχουν τους πόρους να διεκδικήσουν spots, δεν αποκλείεται πολλοί παίχτες να μείνουν ξεκρέμαστοι και χωρίς ομάδα. Από αυτό το pool θα αναζητήσουν λογικά την 5άδα τους.

Πολλές θέσεις μένουν ανοιχτές και οι ομάδες κάνουν τα πάντα είτε για να μπουν είτε για να μείνουν στο NA LCS. Ανυπομονούμε να δούμε ποιες θα τα καταφέρουν. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: www.espn.com

Comments

Scroll To Top