Παίκτης της G2 επιλέγει χωριστούς δρόμους με την ομάδα του

2 έτη πριν.

Η ήττα τους στοίχισε.

Μετά την ήττα της G2 Esports στο Παγκόσμιο του League Of Legends, άρχισαν να φαίνονται τα πρώτα δείγματα ότι η ομάδα δεν άντεξε αυτό το παραπάτημα. 

Για την ακρίβεια, λίγη ώρα μετά τον αποκλεισμό, ο jungler της ομάδας, Trick, δήλωσε στο Twitter ότι πιθανότατα το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξαν θα ήταν και το τελευταίο για τον ίδιο στην ομάδα. Αν και δεν έχουμε ακόμα επιβεβαιωμένη δήλωση, μια ακολουθία από δημοσιεύσεις δείχνει ότι τα πράγματα είναι πιο σοβαρά από όσο νομίζαμε.

Καθώς φαίνεται ο παίκτης δεν νιώθει άνετα να βρίσκεται μακρυά από το σπίτι του, κάτι που φημολογείται ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες της ομάδας. Ωστόσο, αυτά αποτελούν για την ώρα θεωρίες, ενώ λέγεται μάλιστα ότι η ομάδα ίσως να στοχεύσει σε ένα καθαρά ευρωπαϊκό ρόστερ στο μέλλον. 

https://twitter.com/G2Perkz/status/918769995336654848

Για την ώρα δεν υπάρχουν νέα για την ομάδα και σίγουρα δεν έχουν επιβεβαιωθεί όλα τα παραπάνω για την ώρα. Ελπίζουμε ότι θα ξεπεράσουν γρήγορα το καθοριστικό παιχνίδι ενάντια στην Samsung Galaxy, όλα να έρθουν καλώς για την G2 και να επιστρέψει πιο δυνατή από ποτέ. 

Πηγή: www.reddit.com

Comments

Scroll To Top