Πολλά εκατομμύρια μετρά πλέον το Overwatch σε player base

2 έτη πριν.

Αργά αλλά σταθερά.

Όλοι γνωρίζουμε ότι το shooter της Blizzard είναι πολύ δημοφιλές. Πώς υπολογίζεται όμως αυτό σε νούμερα;

Αυτή την πληροφορία ήρθε να μας δώσει η εταιρεία για το Overwatch όταν ανακοίνωσε στο Twitter των εορτασμό των 35 εκατομμυρίων παικτών που φιλοξενεί αυτή τη στιγμή. Για την ακρίβεια μέσα σε τρεις μήνες το παιχνίδι κατάφερε να φτάσει από τα 25 στα 30 εκατομμύρια, ενώ χρειάστηκε τον διπλάσιο χρόνο για να πάρει τα υπόλοιπα 5, κάτι που σημαίνει ότι έχει ρίξει ρυθμούς αλλά συνεχίζει να γίνεται αγαπητό από νέους και παλιούς παίκτες.

Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν μπορεί να μιλήσει κανείς με ακρίβεια τον αριθμό των παικτών ενός παιχνιδιού. Υπάρχουν τα διπλά ή τριπλά accounts και εκείνα που δημιουργήθηκαν όταν το παιχνίδι διένυε δωρεάν Σαββατοκύριακα. Ωστόσο, καταφέρνει ακόμα να φέρνει νέο κοινό, παρά τις ελάχιστες αλλαγές που έχουν γίνει στην τιμή του. 

Αυτό που μετράει όμως είναι το γεγονός ότι η εταιρεία δεν επαναπαύεται και φροντίζει να βομβαρδίζει κατά καιρούς τους παίκτες με νέο περιεχόμενο και πολύ ενδιαφέροντα events, όπως αυτό του Haloween που πρόκειται να δούμε μέχρι και την 1η Νοεμβρίου στο παιχνίδι. 

Για περισσότερα νέα από τον κόσμο των esports μείνετε συντονισμένοι στο Cowboytv.

Πηγή: www.pcgamer.com

Comments

Scroll To Top