Κλειστή βρήκαν την πόρτα του NA LCS οι ευρωπαϊκές ομάδες

2 έτη πριν.

Η προσπάθεια μετράει…

Με το NA να γυρίζει στο franchising και το EU LCS να μην ξέρει που παν τα τέσσερα, οι ομάδες της Ευρώπης άρχισαν να ψάχνουν δρόμους διεξόδου.

Ομολογουμένως το μέλλον είναι αρκετά αβέβαιο, οι οργανισμοί δεν γνωρίζουν τι πρόκειται να γίνει την επόμενη χρονιά και για να λέμε την αλήθεια, τα έσοδα σε σύγκριση με το NA LCS είναι πολύ χαμηλότερα. Για αυτό λοιπόν και τέσσερις οργανισμοί μέχρι τώρα έχει γίνει γνωστό ότι προσπάθησαν να μεταφερθούν στην Αμερική για ένα καλύτερο αύριο.

Θα λέγαμε ψέμματα αν δεν υποστηρίζαμε και εμείς με τη σειρά μας ότι τα πράγματα είναι εξαιρετικά καλύτερα στον NA, οι χορηγοί πολλοί περισσότεροι και οι πληρωμές αρκετά υψηλότερες από αυτές της Ευρώπης. Ωστόσο τι θα γινόταν αν η Αμερική δεχόταν την μετακίνησή της και χανόταν σιγά σιγά η ανταγωνιστική σκηνή της Ευρώπης; Είναι δεδομένο πως όλες οι ομάδες θα έβρισκαν την ευκαιρία να αποχωρήσουν νύχτα και να ξεκινήσουν κάτι καλύτερο.

Έτσι λοιπόν οι Splyce, Fnatic, Misfits και τελευταία η G2 Esports προσπάθησαν με νύχια και με δόντια να περάσουν στην αντίπερα όχθη αλλά βρήκαν την πόρτα κλειστή στην προσπάθειά τους. Είναι δεδομένο πως οι παίκτες δεν θέλουν να σταματήσουν αυτό που κάνουν αλλά και το μέλλον του EU LCS δεν φαίνεται να είναι τόσο λαμπρό. Αν αυτή τη στιγμή η Riot Games γνωρίζει για αυτές τις κινήσεις, τι πρόκειται να κάνει; 

Μείνετε συντονισμένοι στο Cowboytv για περισσότερα νέα πάνω στο θέμα.

Πηγή: www.espn.com

Comments

Scroll To Top