Ολοκληρώνει το roster της η Greek Regenesis Esports

1 έτος πριν.

Έτοιμοι για ακόμη μία σεζόν.

Έτοιμοι να αντιμετωπίσει τα πάντα φαίνεται η Greek Regenesis Esports με την ένταξη δύο νέων παιχτών στο Squad της. Αυτοί δεν θα είναι άλλοι από τους Stefan Nikolić και Igor Radusinovic που θα έρθουν να αγωνιστούν στο πλευρό των υπολοίπων και να γίνουν κομμάτι μίας πολύ solid 5άδας για την σεζόν που έρχεται. Έτσι λοιπόν η GRE πλέον θα απαρτίζεται από τους:

Dimitris «Freezy» Kouziokas – TOP

Stefan Nikolić – JUNGLE

Giannis «Dom1nant» Vorgazlis – MID

Markos «Comp» Stamkopoulos – ADC

Igor «TasteLess» Radusinovic – SUPPORT

Η καλοστολισμένη GRE έπρεπε με κάποιο τρόπο να καλύψει το κενό που άφησαν WildPand και Sparks μετά την αποχώρησή τους από τον οργανισμό. Με τον Dom1nant να κάνει την κίνηση για το mid lane έμεινε ένα κενό στον ρόλο του Support αλλά και του Jungler το οποίο ήρθαν να συμπληρώσουν οι TasteLess και Stafan αντίστοιχα.

Όπως και με κάθε αλλαγή στα rosters των μεγάλων ομάδων θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για να φτάσουν στο μέγιστό τους potential αλλά έχουν αποδείξει ότι είναι ικανοί να το καταφέρουν. 

Με την σειρά μας και εμείς ευχόμαστε καλή αρχή στους παίχτες με την νέα τους ομάδα και φυσικά καλή επιτυχία στα τουρνουά που έρχονται. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: www.facebook.com

Comments

Scroll To Top