Πιο επώδυνος ο μπλε κύκλος στο PUBG

2 έτη πριν.

Περισσότερο damage, λιγότερο camping

Μια μικρή αλλά πάρα πολύ σημαντική αλλαγή έρχεται την επόμενη βδομάδα στο update του PUBG. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν σχέδια για αύξηση του damage ανά δευτερόλεπτο που κάνει ο «μπλε κύκλος».

Όπως γνωρίζετε σκοπός του κύκλου ή «του μπλε» που συνηθίζουμε να λέμε είναι να υποχρεώσει τους παίχτες στο να κινηθούν σε μια μικρότερη περιοχή του χάρτη. Φυσικά άμα δεν προλάβουμε, δεχόμαστε ένα μικρό ποσοστό damage over-time που άνετα μπορούμε να καλύψουμε με med kits και bandages. 

Φυσικά αρκετοί είναι αυτοί που εκμεταλλεύονται αυτή τη στρατηγική και επιλέγουν σκόπιμα να μένουν έξω από τον κύκλο για ένα μικρό χρονικό διάστημα για να αποφύγουν τα πρώτα πιστολίδια. 

Το πρόβλημα εδώ είναι ότι η συγκεκριμένη στρατηγική πάει ενάντια στο concept του παιχνιδιού. Οι παίχτες πρέπει να βρίσκονται πάση θυσία εντός του κύκλου μόλις ή λίγο αφού κλείσει. Προσωπικά θεωρώ είναι μία μέση λύση διότι δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι μετά από μερικά δευτερόλεπτα ο κύκλος πρέπει να είναι insta-kill. 

Οι αλλαγές θα παρακολουθούνται πολύ στενά και είναι πολύ πιθανό να μην δούμε τις τελικές για αρκετές εβδομάδες. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top