Τέλος και για το NA στα Worlds

1 έτος πριν.

Έπεσαν ηρωικά και οι Cloud 9.

Σε ένα series-θρίλερ ολοκλήρωσαν και οι Cloud 9 την επιτυχημένη πορεία τους στα φετινά Worlds αφού δεν μπόρεσαν να περάσουν το εμπόδιο της Team WE. Έτσι λοιπόν, καμία ομάδα από το NA LCS δεν συνεχίζει στην επόμενη φάση.

Όπως και οι Fnatic, έτσι και οι Cloud 9 αναγκάστηκαν να περάσουν και από τα play-ins και από το Group Stage για να πάρουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Δώσανε τα πάντα στα παιχνίδια τους και αυτό φάνηκε μιας που κρίθηκαν σε λεπτομέρειες.

Η τρομερή αυτή 5άδα στάθηκε άξια απέναντι στους Κινέζους καταφέρνοντας μάλιστα να πάρουν και δύο παιχνίδια. Με τις εμπειρίες που έλαβαν φέτος, το μόνο σίγουρο είναι πως του χρόνου θα είναι ακόμα καλύτεροι και πιο προετοιμασμένοι. Η team WE από την άλλη θα έρθει αντιμέτωπη με την Samsung Galaxy. Μία ομάδα που έχει σπείρει τον πανικό μετά το τρομακτικό 3-0 ενάντια στο φετινό φαβορί, Longzhu.

Πλέον τα Worlds περνάνε στα χέρια της Ασίας και θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε ποια ομάδα θα στεφθεί βασίλισσα. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: lol.gamepedia.com

Comments

Scroll To Top