Πως διαμορφώθηκε το metagame στο Dota 2 τα τελευταία χρόνια

1 έτος πριν.

Η εκπληκτική δουλειά ενός fan.

Αναμφίβολα το meta στο Dota 2 έχει μία πλούσια ιστορία. Από το πρώτο μέχρι και το πιο πρόσφατο International πάντα υπήρχαν ενδιαφέρουσες επιλογές και όπως όλα δείχνουν αυτό θα συνεχιστεί.

Το παιχνίδι είναι πλέον πάνω από 6 ετών και είναι απόλυτα λογικό να μην θυμόμαστε όλα όσα έχουμε δει στην Competitive σκηνή. Κάπου εδώ έρχεται ένας μεγάλος fan του παιχνιδιού να δώσει τη λύση και σε ένα υπέροχο site μοιράστηκε ότι πληροφορίες μπόρεσε να συλλέξει σχετικά με τα picks των τελευταίων ετών.

O «zakemo» αφιέρωσε πολύ χρόνο στην κατασκευή της σελίδα και αυτό φαίνεται από το εξαιρετικό αποτέλεσμα. Για όσους παρακολουθούσαν την τότε σκηνή σίγουρα θα φέρνει πολλές αναμνήσεις. Οι νέοι παίχτες από την άλλη μπορούν να μάθουν λίγα για το πως το metagame εξελίχθηκε και έφτασε σε αυτό το σημείο.

Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε εάν θα συνεχίσει να κάνει update το site κάθε χρόνο κρατώντας με αυτό τον τρόπο ένα ημερολόγιο του meta που θα συνεχίσει να αλλάζει και να μας προσφέρει τεράστιες εκπλήξεις και ανατροπές στα τουρνουά που έρχονται. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top