Ρεκόρ για Destiny 2 και το PUBG πάνω από το Crossfire

2 έτη πριν.

Τα αποτελέσματα της SuperData για το Σεπτέμβρη.

Ταχύτατα και δίχως σταματημό φαίνεται να ανεβαίνουν τα φετινά digital παιχνίδια με το PUBG να ξεπερνά το crossfire και το World of Warcraft και το Destiny να βρίσκεται στην κορυφή στις κονσόλες στο revenue.

https://gallery.mailchimp.com/a2b9207999131347c9c0c44ce/images/68418b4b-d88b-4ca1-a377-a5a8780e7f78.png

Σύμφωνα με την SuperData οι παίχτες ξόδεψαν κοντά στα $8.3 δις συνολικά σε κονσόλες, PC και κινητά ανεβάζοντας το νούμερο κατά $1.1 δις από πέρσι την ίδια εποχή.

Το Destiny 2 είχε το μεγαλύτερο digital launch στην ιστορία των κονσολών σπάζοντας το ρεκόρ που κατείχε το Call of Duty: Black Ops 3.

Fifa και NBA 2K ανεβαίνουν σταθερά χρόνο με το χρόνο αλλά ποτέ δεν έχουν καταφέρει να πιάσουν νούμερα άλλων τίτλων όπως μπορούμε να δούμε και στην παραπάνω φωτογραφία.

Τα στατιστικά είναι αρκετά ενθαρρυντικά για τις εταιρείες οι οποίες καλό είναι να μην αφήσουν τα παιχνίδια στην τύχη τους (όπως άλλες έχουν κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν). Το επόμενο μεγάλο «μπαμ» στις πωλήσεις αναμένεται το χειμώνα οπότε θα βρισκόμαστε ξανά εδώ να σας μεταφέρουμε τα νούμερα. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: www.superdataresearch.com

Comments

Scroll To Top