Ένα πολύ δύσκολο Σαββατοκύριακο για το Fortnite: Battle Royale

1 έτος πριν.

Επέστρεψαν τα Squads!

Ένα πολύ Σαββατοκύριακο με πολλά προβλήματα για την Epic Gmes έφτασε στο τέλος του. 

Όπως γνωρίζετε, η εταιρεία αυτή τη στιγμή ασχολείται αρκετά με το Fortnite: Battle Royale, ένα δωρεάν Battle Royale game που έγινα διαθέσιμο πριν ένα περίπου μήνα. Ύστερα από το τελευταίο μεγάλο update του παιχνιδιού κάποια προβλήματα άρχισαν να εμφανίζονται στους Servers που οδήγησαν σε μεγάλα log-in queues και την παύση του «squad matchmaking». Σε άλλους Servers (π.χ. Oceania, Brazil) το πρόβλημα ήταν μεγαλύτερο και χρειάστηκε να γίνει απενεργοποίηση και των Duos.

Οι παίχτες είχαν προφανώς μερικά παράπονα αλλά είναι φυσικό ένα ακόμη early access παιχνίδι να έχει ορισμένα μικροπροβλήματα, κυρίως με τους servers. Κατά τ’ άλλα όμως συνεχίζει να ανεβαίνει με γρήγορους ρυθμούς έχοντας χτίσει ένα αξιοπρεπές κοινό και στην Ελλάδα. Updates γίνονται συνέχεια για να διασφαλιστεί η ομαλότητα του παιχνιδιού ενώ νέο cotnent εντάσσεται συχνά.

Μένει μόνο να δούμε πόσο καλά θα συνεχίσει να πηγαίνει και φυσικά αν θα καταφέρει να φτάσει τον μεγάλο του αντίπαλο, το PUBG. Ο χρόνος μόνο μπορεί να το δείξει. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top