Οι Dallas Cowboys αγοράζουν την CompLexity Gaming

1 έτος πριν.

Άλλος ένας κολοσσός επενδύσει στα esports.

Ο ιδιοκτήτης των Dallas Cowboys μαζί με τον μεσίτη-μεγιστάνα John Goff αγόρασαν ένα μεγάλο κομμάτι της CompLexity Gamings κάνοντάς την ουσιαστικά ιδιοκτησία τους.

Βλέποντας την τρελή ανάπτυξη του τομέα, ο Jones αποφάσισε ότι θέλει να ενταχθεί και αυτός στο «παιχνίδι». Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε και ο συνεργάτης του, «τα esports είναι μία βιομηχανία άνω των 700 εκατομμυρίων δολαρίων που παρουσιάζει ανάπτυξη κοντά στο 40% ετησίως». 

Έτσι λοιπόν βάλανε στόχο μία από τις πιο ιστορικές και αρχαιότερες ομάδες του χώρου. Η CompLexity Gaming ιδρύθηκε το 2003 και παρά τις διάσπαρτες επιτυχίες τους όλα αυτά τα χρόνια σε παιχνίδια όπως το CS και το Dota 2, τον τελευταίο καιρό απέχουν από τίτλους. Ο οργανισμός ήλπιζε σε επενδυτές για να επανέλθει και όπως όλα δείχνουν η ευχή τους πραγματοποιήθηκε. Στην θέση του CEO θα παραμείνει ο Jason Lake ενώ τα κεντρικά της θα μεταφερθούν στο Texas.

Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε όλο και περισσότερους, γνωστούς επιχειρηματίες να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο. Αναμφίβολα τα esports έχουν κάνει μεγάλα βήματα και αποτελούν επενδυτικό στόχο για αρκετούς. Αν όλα συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά και η ανάπτυξη συνεχιστεί με σταθερό ρυθμό, δεν αποκλείεται να δούμε και άλλους να ακολουθούν. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top