Συνδέεται τελικά η Mercy με την Moira;

2 έτη πριν.

Το καλό και το κακό.

Μπορεί να μην γνωρίζουμε πολλά για την νέα healer του παιχνιδιού αλλά όλα δείχνουν πως σχετίζεται με την Mercy, ειδικά μετά το hint στη BlizzCon για το παρόμοιο tech που χρησιμοποιούν.

Φαίνεται πως κάποτε ήταν συνεργάτες στο Overwatch αλλά η Moira άρχισε να δέχεται κριτική για τα πειράματά της. Σίγουρα υπάρχει μια ιστορία πίσω από τις δύο ηρωίδες αλλά μέχρι να επιβεβαιώσει κάτι η Blizzard, η υπόθεση περνάει στο Reddit. Εκεί ήταν που ένας χρήστης παρατήρησε ορισμένες ομοιότητες σε δύο σχέδια που αποτύπωναν και τις δύο με την Blackwatch ενδυμασία. Ο συνδυασμός τους φαίνεται να σχηματίζει το Overwatch logo.

Δύο άλλα σχέδια ήταν επίσης αρκετά όμοια.

Μέχρι στιγμής έχουν αναπτυχθεί αρκετές θεωρίες αλλά τίποτε δεν έχει επιβεβαιωθεί από την Blizzard. Ένα από τα καλύτερα φαινόμενα σε τέτοιου είδους αοριστίες από τις εταιρείες είναι οι φήμες και η δημιουργικότητα ορισμένων ατόμων που αφιέρωσαν χρόνο για την δική τους θεωρία. Μένει να δούμε τι κρύβεται πίσω από αυτή την υπόθεση και μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top