Η Bluehole αρνείται προσφορά της Tencent για εξαγορά

1 έτος πριν.

Προχωρά στην δημιουργία δικού της Battle Royale για κινητά!

Με το PUBG να μετρά πάνω από 20 εκατομμύρια πωλήσεις, σίγουρα έχουν στραφεί αρκετά βλέμματα πάνω του. Ανάμεσα σε αυτά είναι και της Tencent. Μία εταιρεία-κολοσσός που μεταξύ άλλων κατέχει μεγάλο ποσοστό της Riot Games και της Epic Games. Σύμφωνα με την Bluehole, η εταιρεία την είχε πλησιάσει πριν καν το PUBG γίνει διαθέσιμο. Παρά την πρώτη άρνηση, η Tencent συνεχίζει τις προσπάθειες οι οποίες συνεχίζουν να απορρίπτονται.

Ταυτόχρονα όμως, η Tencent φαίνεται να δημιουργεί την δική της mobile version ενός Battle Royale παιχνιδιού αποκλειστικά για την Κίνα! Θα ονομάζεται «Glorious Mission» και θα είναι αυτό ακριβώς που φαντάζεστε. 100 παίχτες, ένα νησί γεμάτο loot και ένα κοτόπουλο.

Το Battle Royale φαίνεται να έχει τραβήξει αρκετό κόσμο και μαζί πολλές εταιρείες. Για την ώρα έχουμε άλλο ένα ταχύτατα αναπτυσσόμενο δωρεάν game για PC, το Fortnite: Battle Royale. Για κινητά όμως δεν υπάρχει τίποτα πέρα από άλλο ένα παιχνίδι πάλι στην Κίνα. Μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί αυτό το «craze» με αυτό το σχετικά παλιό θα έλεγα concept. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top