Οι αποζημιώσεις τον ομάδων που έμειναν εκτός NA LCS

2 έτη πριν.

Τι θα γίνει με τους παίχτες;

Με το franchising να είναι και επίσημα κομμάτι του NA LCS, το τελευταίο πράγμα που ήθελαν οι ομάδες (και οι παίχτες) ήταν να μείνουν εκτός. Δυστυχώς όμως υπήρχαν μόνο 10 slots και 4 νέες ομάδες έκαναν την εμφάνισή τους αφήνοντας απ’ έξω τους Immortals, Phoenix1, Team Envy, και Team Dignitas.

Οι νέες ομάδες αναγκάστηκαν να δώσουν έξτρα 3 εκατομμύρια δολάρια τα οποία θα πήγαιναν στις ομάδες που δεν κατάφεραν να πάρουν το spot και ήταν αρκετά χρόνια στο LCS ή το Challenger Series. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το ποσό που αντιστοιχεί στον κάθε οργανισμό.

Φυσικά, οι παίχτες αυτών των ομάδων ξαφνικά βρέθηκαν σε μια πολύ δύσκολη θέση. Η Riot αποφάσισε να τους δώσει λίγο χρόνο να βρουν νέα ομάδα. Συνεπώς οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν σε μία ειδική «free agency» περίοδο από τις 21 του μηνός. Σε αυτό το χρονικό διάστημα θα μπορούν να δέχονται προτάσεις από ομάδες. Με τους 4 νέους οργανισμούς να ψάχνουν ενεργά για παίχτες δεν θα είναι δύσκολο ένα μεγάλο ποσοστό αυτών να απορροφηθεί άμεσα. Μέσα στις επόμενες ημέρες περιμένουμε να ακούσουμε τα πρώτα μεταγραφικά βήματα τα οποία θα σας μεταφέρουμε εδώ στο CowboyTV. Μείνετε συντονισμένοι!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top