Αλλαγές στα daily και level rewards

2 έτη πριν.

Δεν αγνοεί το community η Riot.

Ορισμένες αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί το daily BE και τα rewards στα milestone levels φαίνεται να ετοιμάζει η Riot για το patch 7.23 ενώ ταυτόχρονα μοιράστηκε μαζί μας μία αναλυτική λίστα με τα rewards.

Αρχικά η εταιρεία είχε σκοπό σε αυτά τα levels απλά να «ξεκλειδώνονται» τα rewards και στην συνέχεια να ξοδεύουμε αρκετό BE για να τα ενεργοποιούμε (από 2,500 μέχρι και 20,000). Πλέον θα είναι διαθέσιμα δωρεάν και θα γίνουν refunds σε όσους ήδη ξόδεψαν το πολύτιμο Blue Essence τους. Επιπλέον αλλάζει λίγο ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί το daily bonus BE. Μέχρι τώρα γινόταν reset κάθε 22 ώρες. Από το patch 7.23 και έπειτα το timer θα είναι μόλις 20 ώρες. Συνεπώς δεν έχει και νόημα να λέγεται «daily» bonus πια.

Τέλος, τα capsules θα δίνουν λίγο περισσότερο Blue Essence καθώς και λίγο καλύτερα shards. Η Riot άκουσε τα παράπονα του community σχετικά με το BE και προσπαθεί να βρει λύση. Ο χρόνος θα δείξει το αν οι αλλαγές θα βελτιώσουν την κατάσταση. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: boards.na.leagueoflegends.com

Comments

Scroll To Top