Το μεγάλο αντίο της TSM στον Doublelift

2 έτη πριν.

Η Team Liquid ο επόμενος σταθμός του παίχτη.

Και κάπως έτσι φτάσαμε ξανά στο ίδιο σημείο με πριν μερικούς μήνες. Με τον Doublelift να χαράσσει διαφορετική πορεία από την Team Solo Mid και να συνεχίζει με την Team Liquid.

Το ADC με το οποίο η ομάδα έκανε την εμφάνισή της στα Worlds αντικαταστάθηκε με την εισαγωγή του διδύμου των Zven-Mithy. Μία απόφαση που ήταν αρκετά δύσκολη για την ομάδα, όπως υποστηρίζει και ο Reginald.

Μπορεί η TSM να θέλει να κρατά πολύ καλές σχέσεις με τους παίχτες της. Είναι όντως πολύ σημαντικό και προσπαθούμε με κάθε τρόπο να το καταφέρνουμε. Πρωταρχικός όμως σκοπός μας είναι η νίκη στα Worlds. Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε καλοί φίλοι με τον Doublelift. Τον σεβόμαστε και σαν παίχτη και σαν άτομο. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. 

-Team Solo Mid

O Doublelift από την άλλη δεν αναγνώρισε την απόφαση της πρώην ομάδας του. Σε πρόσφατη συνέντευξή του είπε πως θέλει να καταστρέψει την ομάδα που λανθασμένα, κατά τον ίδιο πήρε αυτή την απόφαση. 

Η ομάδα έκανε ότι έπρεπε για να αυξήσει τις πιθανότητές της να φτάσει στην κορυφή. Μπορεί οι μέχρι τώρα εμφανίσεις της στο NA LCS να είναι εξαιρετικές αλλά αυτό όπως έχει αποδειχτεί, δεν μεταφράζεται και σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο χρόνος θα δείξει το κατά πόσο η νέα ομάδα θα καταφέρει όσα δεν μπόρεσε η προηγούμενη. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: tsm.gg

Comments

Scroll To Top