Ενδιάμεσο patch έρχεται στο League Of Legends μετά το 7.24

2 έτη πριν.

Με μικρότερες αλλαγές.

Αν και ήδη γνωρίζουμε ότι το πρώτο patch για το νέο season θα κυκλοφορήσει περίπου στις 9 Ιανουαρίου, ωστόσο μετά το πέρας του 7.24 το κενό θα είναι μεγάλο.

Αυτό γνωρίζει η Riot Games για αυτό και θα κυκλοφορήσει ένα ενδιάμεσο patch. Με τις μεγάλες αλλαγές που έχουν γίνει στο παιχνίδι, ο κόσμος είναι πολύ ενθουσιασμένος αλλά και αβέβαιος για το που οδεύει πλέον το παιχνίδι και το πώς θα καταφέρει να προσαρμοστεί στο νέο αυτό περιβάλλον.

Τα νέα runes, οι πολλές αλλαγές σε ήρωες, είναι όλα πράγματα τα οποία ακόμα οι παίκτες δεν έχουν συνηθίσει, ψάχνοντας την επιστροφή τους στο παιχνίδι. Έτσι, μετά το patch 7.24 που αναμένεται στις 5 Δεκεμβρίου, ανάλογα το Region, θα δούμε το 7.24B, το οποίο ωστόσο θα επικεντρωθεί κυρίως στα νούμερα.

Αυτό σημαίνει μικρή προσοχή στα runes και τους ήρωες έτσι ώστε το νέο σύστημα να είναι πιο ισορροπημένο με το νέο season. Το 7.24B λογικά θα κυκλοφορήσει κάπου στις 24 Δεκεμβρίου, χρονικό πλαίσιο στο οποίο ο κόσμος θα βρίσκεται σε διακοπές και θα παίζει, και οι εταιρεία θέλει να φροντίσει για τους παίκτες της, ιδιαίτερα μια εποχή που η κίνηση στο παιχνίδι είναι τεράστια.

Αναμένουμε τώρα να δούμε τι θα περιέχει αυτό το patch ή αν η Riot θα έχει κανένα κρυμμένο «δωράκι» στο μανίκι της. 

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top