Οι παίχτες που βρέθηκαν στο NA LCS μέσω των Scouting Grounds

2 έτη πριν.

Μία μεγάλη ευκαιρία για νέους παίχτες.

Ευκαιρίες ζωής δόθηκαν σε μερικούς από τους παίχτες που ξεχώρισαν στα φετινά Scouting Grounds. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι καλύτεροι των καλύτερων του Ladder βρέθηκαν για λίγες ημέρες σε ένα υψηλού επιπέδου τουρνουά προκειμένου να αποδείξουν τι πραγματικά αξίζουν στις ενδιαφερόμενες ομάδες.

Κάπως έτσι λοιπόν οι League, Spica και Ash κατάφεραν να εξασφαλίσουν μία θέση στις Cloud 9, Echo Fox και Cloud 9. Ένας παίχτης του οποίου το όνομα μπορεί να ακούγεται γνωστό, ο NintendudeX ύστερα από ορισμένα προσωπικά προβλήματα βρήκε και ο ίδιος την θέση του στην competitive σκηνή με τα χρώματα της CLG.

Άλλοι που ξεχώρισαν ήταν σαφώς οι Ablazeolive και Bladerfish2 που θα βρίσκονται πίσω από τους Bjergsen και Svenskeren στις αντίστοιχες ομάδες τους. Επιπλέον, ο Vulcan και ο Palafox θα βρίσκονται πλέον στην ομάδα της Clutch Gaming ενώ ο Kaizen θα είναι ο αναπληρωτής top-laner του Ssumday.

Οι παραπάνω παίχτες ετοιμάζονται για την πρώτη τους εμφάνιση στο NA LCS όποτε χρειαστούν και θα κάνουν τα πάντα ώστε να μην απογοητεύσουν τις νέες ομάδες τους. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top