$30,000 για τον ταχύτερο στο νέο game mode του Hearthstone

2 έτη πριν.

Άλλος ένας διαγωνισμός από το Twitch.

Λίγες ώρες απομένουν για το επίσημο release του νέου expansion Kobolds and Catacombs για το δημοφιλές card game της Blizzard.

Μαζί με πάνω από 140 κάρτες, το νέο expansion θα εντάξει και ένα ολοκαίνουργιο single-player mode! Οι παίχτες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν διάφορα bosses χρησιμοποιώντας κάρτες που βρίσκουν στην πορεία. Επειδή όμως από μόνο του αυτό σαν Challenge δεν αρκεί, το Twitch είπε να κάνει για άλλη μια φορά τα πράγματα λίγο πιο ενδιαφέροντα. Διοργανώνει έναν speedrun διαγωνισμό με έπαθλα που αγγίζουν τα $30,000!

Είναι απλό. Μέχρι και δέκα μέρες μετά το release πρέπει ο επίδοξος παίχτης να κερδίσει με όσο το δυνατόν λιγότερες προσπάθειες και με τα 9 classes. Η προσπάθεια πρέπει να γίνει live και η Blizzard θα ελέγξει το αν είναι ή όχι έγκυρη. Οι πρώτοι των πρώτων θα περάσουν στην δεύτερη φάση όπου τα πράγματα γίνονται λίγο πιο απαιτητικά. Οι παίχτες διαλέγουν ένα class και προσπαθούν πάλι με όσο το δυνατόν λιγότερες προσπάθειες να κερδίσουν το run. Αν υπάρξει ισοπαλία στα attempts, θα υπάρξει και επόμενο round και ούτω καθεξής.

Οι κορυφαίοι διεκδικούν βραβεία όπως είπαμε που αγγίζουν τα $30,000 και φαίνεται ότι ο διαγωνισμός έχει τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών παιχτών σε όλο τον κόσμο. Φυσικά, μένει να δούμε ποιος θα τα καταφέρει! Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top