Όλα έτοιμα για να μπει δυναμικά στο 2018 φαίνονται στην G2 esports η οποία πριν από λίγες ώρες ανακοίνωσε το επίσημο roster της για το 2018.
IT’S TIME! ARE YOU READY?
Meet our 2018 @LeagueOfLegends team!
Read More » https://t.co/BkpFlVnk8g pic.twitter.com/6tjHsIrUQr— G2 Esports (@G2esports) December 8, 2017
Top Lane – Wunder
Jungle – Jankos
Mid Lane – Perkz
AD Carry – Hjarnan
Support – Wadid
Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα δέχθηκε μια ολική αναδόμηση. Ύστερα από την αποχώρηση 4 μελών και του coach της ομάδας, Youngbuck έπρεπε να βρεθεί άμεσα λύση και να συγκροτηθεί ένα νέο roster. Ο οργανισμός μίλησε με τους Wunder, Jankos, Hjarnan και Wadid και ύστερα από εκτενείς διαπραγματεύσεις κατάφερε να τους αποκτήσει.
Μέχρι στιγμής η G2 έχει μια εξαιρετική πορεία στο EU LCS. Μένει να δούμε αν το νέο roster θα αποδειχθεί αντάξιο του παλαιού. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!
Πηγή: dotesports.com
Comments