Πιο σωστό matchmaking στο Overwatch από το Γενάρη

2 έτη πριν.

Όλα για μια καλύτερη season 8

Μερικά αναγκαία tweaks στον τρόπο με την οποίο λειτουργεί το matchmaking του Overwatch θα εντάξει η Blizzard στο παιχνίδι από το Γενάρη.

Με τον καιρό τα παράπονα σχετικά με το θέμα άρχισαν να μαζεύονται και σε μία προσπάθεια να διορθώσει το πρόβλημα η εταιρεία στην ουσία βελτιώνει τον ήδη υπάρχον αλγόριθμο για να μας βάζει σε game με παίχτες, όσο το δυνατόν πιο κοντά, στο skill group μας.

Καθ’όλη τη διάρκεια του Δεκέμβρη σιγά σιγά θα αρχίσει να τεστάρει το νέο system για να διαπιστώσει τα τυχών προβλήματα που προκαλεί στην αναμονή για εύρεση server. Μπορεί όντως να αυξηθεί για λίγα δευτερόλεπτα αλλά πραγματικά είναι ένα μικρό ποσό για ένα εγγυημένα,τουλάχιστον με βάση τους αριθμούς, πιο ίσο και δίκαιο game.

Σκοπός είναι οι αλλαγές να είναι έτοιμες για την Season 8 και θα βγουν στους live servers στις 8 Ιανουαρίου.

Επιπλέον, η Blizzard άρχισε να σκέφτεται πως μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση με το SR στα Diamond+ ranks. Όπως γνωρίζετε, ύστερα από κάθε παιχνίδι μία από της μεταβλητές που κρίνουν το SR που θα πάρουμε ή θα χάσουμε είναι τα προσωπικά μας stats. Επειδή λοιπόν οι παίχτες έχουν αρχίσει εστιάζουν πιο πολύ απ’ ότι θα έπρεπε σε αυτά, πάνω από το Diamond δεν θα λαμβάνονται υπ’ όψιν. Μένει να δούμε τώρα πως θα κυλήσουν όλα αυτά τον επόμενο μήνα. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: www.pcgamer.com

Comments

Scroll To Top