Έρχεται rework στο Grasp of the Undying στο επόμενο patch

2 έτη πριν.

Ανεβαίνουν και άλλο οι splitpushers.

Αλλαγές στο πλέον διάσημο rune του Top Lane φαίνεται να ετοιμάζει η Riot στο επόμενο (micro) patch 7.24b. Σκοπός του patch είναι να μπουν οι τελευταίες πινελιές στο νέο system λίγο πριν αρχίσει η competitive season το Γενάρη. Επειδή το «Runes Reforged» δημιούργησε ορισμένα προβλήματα (λιγότερα απ’ όσα περιμέναμε tbh) η Riot έπρεπε να εισάγει ένα extra patch για να τα διορθώσει.

To Grasp of the Undying χρησιμοποιείται από ένα μεγάλο ποσοστό των top laners και ο λόγος είναι ξεκάθαρος. Το sustain και το HP gain που προσφέρει απλά δεν μπορεί να παραβλεφθεί και ειλικρινά όταν δεν το έχουμε νιώθουμε σαν να παίζουμε με disadvantage.

Η Riot σε αντίθεση με το μοτίβο που τείνει να ακολουθεί σε τέτοιες περιπτώσεις δεν θα το εξαφανίσει αλλά θα του αλλάξει λίγο μορφή. Αρχικά το heal του θα αυξηθεί σε 4% του max HP μας, κάνοντάς το πιο αισθητό και όχι σαν μια μέτρια maokai passive. Στη συνέχεια, αφαιρεί το bonus max HP που προσθέτει στον Champion μας για να το αντικαταστήσει με ένα bonus Adaptive AD ή AP boost. Κάθε φορά που το ενεργοποιούμε, θα παίρνουμε +1.25% του max HP μας σε AD ή AP (ανάλογα τι έχουμε περισσότερο).

Η αλλαγή αυτή θα βοηθήσει αρκετά τους splitpushers που πρόσφατα η Riot προσπάθησε να nerfάρει με αλλαγές στο defences των towers. Υπό κανονικές συνθήκες εδώ θα έπρεπε να αρχίσουμε να αναρωτιόμαστε τι ακριβώς σκοπεύει να κάνει η Riot με αυτή την core στρατηγική του παιχνιδιού αλλά καλύτερα να περιμένουμε να δούμε πως θα κυλήσουν τα πράγματα. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top