ΝΒΑ τώρα και στο Twitch

2 έτη πριν.

Σχέδια για προβολή του G League.

Πριν από λίγες ώρες, η δημοφιλής streaming πλατφόρμα κατάφερε να κλείσει μια από τις μεγαλύτερες συμφωνίες στην ιστορία της. Πλέον έχει το δικαίωμα να μεταδίδει ζωντανά τα παιχνίδια του NBA G League!

Μέχρι και έξι παιχνίδια την εβδομάδα θα μεταδίδονται με διαθέσιμα VODS ύστερα από κάθε game. Η ιστοσελίδα έχει αρχίσει να κάνει προσπάθειες επέκτασης και σε άλλους χώρους πλην του gaming με τις πρώτες να έχουν αρκετή επιτυχία.

Κατά την διάρκεια της μετάδοσης θα χρησιμοποιούνται τα twitch extensions για την παρουσίαση στατιστικών και άλλων σημαντικών πληροφοριών. Ένα άλλο ενδιαφέρον feature θα είναι τα loyalty points που οι viewers θα λαμβάνουν ανάλογα με την αλληλεπίδρασή τους με το stream. 

Η συμφωνία με το Twitch είναι επαναστατική! Με το community που διαθέτει και την άμεση επαφή με το κοινό, είναι ένας φανταστικός τρόπος να προσελκύσουμε νέους viewers.

-ΝΒΑ G League president Malcom Turner

To νεαρό κοινό που έχει συγκεντρώσει η πλατφόρμα έχει αρχίσει να κινεί το ενδιαφέρον πολλών επενδυτών και οργανισμών. Μένει να δούμε μέσα στο 2018 που αλλού θα κινηθεί και φυσικά, τι νέα θα δούμε στο αγαπημένο μας streaming site. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top