Η Blizzard θέλει να κάνει το Overwatch ταινία ή σειρά

2 έτη πριν.

Τι δήλωσε ο Jeff Kaplan.

Άλλο ένα βήμα προς στην μεγάλη οθόνη φαίνεται να σκέφτεται να κάνει η Blizzard, αυτή τη φορά με βάση ένα από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια της, το Overwatch.

Το σύμπαν του Overwatch είναι αναμφίβολα αρκετά μεγάλο και με τον καιρό η εταιρεία το επεκτείνει με νέους χαρακτήρες ή εξελίσσοντας τους ήδη υπάρχοντες. Το παιχνίδι δεν προσφέρει πολλά από άποψη story. Αυτός είναι και ο λόγος που βλέπουμε πολλά animated shorts και comics ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Θα θέλαμε πολύ να δημιουργήσουμε κάτι σε ταινία ή σειρά επεισοδίων. Είναι πραγματικά κάτι που σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά.

-Jeff Kaplan

Πριν όμως κάνουν οποιαδήποτε κίνηση, πρέπει να σιγουρευτούν ότι το αποτέλεσμα θα είναι το αναμενόμενο και δεν θα απογοητεύσει τους fans. «Προσέχουμε πάρα πολύ τα θέματα του franchise» πρόσθεσε.

Μία ταινία θα ανέβαζε αρκετά το παιχνίδι και ίσως να έφερνε κόσμο άσχετο με το Overwatch. Επιπλέον, θα ήταν ευκαιρία για ακόμη περισσότερο story σε ένα φαινομενικά μονοδιάστατο game.

Ανεξάρτητα από το αν το project προχωρήσει ή όχι, το παιχνίδι ανεβαίνει με σταθερό ρυθμό κάνοντας σοβαρά πλέον βήματα και σαν esport με πολλούς οργανισμούς να έχουν αφιερωμένο roster. Το 2018 θα είναι ένα πολύ καθοριστικό έτος όχι μόνο για το Overwatch αλλά και για πολλά άλλα esports. Μένει να δούμε πόσο καλά η Blizzard θα το διαχειριστεί και αν θα συνεχίσει την εκπληκτική του ανοδική πορεία. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top