[Φήμη] Έρχεται Battle Royale mode στο CS:GO

2 έτη πριν.

Ή απλά η Valve συνεχίζει να φορτώνει άχρηστα αρχεία…

Μία σειρά από πολύ ενδιαφέροντα αρχεία εντάσσονται σταδιακά εδώ και πάνω από ένα χρόνο στο CS:GO. Αν και στην αρχή πέρασαν σχεδόν απαρατήρητα, οι φήμες για ένα survival-battle royale game mode έχουν αρχίσει να έρχονται στην επιφάνεια. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε και αναλυτικά όλα τα «commands» που βρέθηκαν.

Το CS:GO κατά πολλούς είναι ένα παιχνίδι που σταδιακά έχει αρχίσει να πέφτει με την άνοδο των Battle Royale games, δεν αποκλείεται η Valve να κάνει την κίνηση προς τα εκεί. Μάλιστα, τα πρώτα αρχεία μπήκαν στις αρχές του 2016 πριν το PUBG καν ανακοινωθεί. Φυσικά όμως υπήρχαν και άλλα BR games εκείνη την περίοδο με σεβαστό αριθμό παιχτών.

Το αν ένα τόσο περίπλοκο shooter θα καταφέρει να προσαρμοστεί σε ένα BR σενάριο είναι δύσκολο να το κρίνουμε. Εξ’ άλλου, μπροστά μας έχουμε ένα παιχνίδι όπου οι τυχαίες μεταβλητές είναι ελάχιστες έως ανύπαρκτες και ίσως είναι αυτό που τράβηξε τον κόσμο. Αν το ίδιο playerbase δεχτεί το νέο game mode αποτελεί επίσης ένα μυστήριο.

Οι πληροφορίες που έχουμε είναι ελάχιστες και οι παραπομπές σε crossbows, beacons, medkits, adrenaline shots και sonar pulses βρέθηκαν σχεδόν τυχαία. Λογικά θα περάσουν αρκετοί μήνες μέχρι να επιβεβαιωθεί το οτιδήποτε αλλά καλό είναι να έχουμε μία ιδέα για το τι οι developers μπορεί να ανακοινώσουν. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: www.vg247.com

Comments

Scroll To Top