Αποκαλύφθηκε η Αχίλλειος πτέρνα του Faker

2 έτη πριν.

Ποιος Champion τον «δίκασε» στο season 7;

Με τα φετινά «Year in Review» να κάνουν την εμφάνισή τους, ένα από τα πρώτα ονόματα, ίσως πριν από το δικό μας, που δοκιμάσαμε ήταν του θρύλου του Rift Lee «Faker» Sang-hyeok. Όλα φαινόντουσαν πανέμορφα με εκπληκτικά stats και games εκτός από ένα μικρό πραγματάκι… Τον σκύλο του Top Lane, Nasus!

Ο μέγας παίχτης είχε 0% winrate ενάντια σε αυτόν σε ένα από τα accounts του (Hide on Bush). Φυσικά όμως υπάρχει μια πολύ απλή εξήγηση πίσω από αυτό. Λογικά τα παιχνίδια ενάντια σε Nasus που έπαιξε ήταν ελάχιστα και έτυχε να τα χάσει όλα (καθόλου απίθανο).

Συνεπώς αν τύχει ποτέ να τον πετύχετε στο Ladder (λέμε τώρα) δοκιμάστε Nasus εναντίων του. Τα στατιστικά δείχνουν ότι είναι Super Effective και ειδικά αν έχετε και κάποιον με Samsung Galaxy skin στην ομάδα σας πάτε για εύκολο Victory. Πέρα από την πλάκα όμως, είναι μια τρομερή αλλά συγχρόνως ενδιαφέρουσα σύμπτωση που θα μείνει στην ιστορία! Ας ελπίσουμε ότι δεν θα επιβεβαιωθεί και στην μεγάλη σκηνή διότι έχουν αρχίσει να τον εξασκούν αρκετά οι Κορεάτες μετά το patch 7.14 και το νέα Runes μόνο κακό δεν του κάνανε. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top