Το PUBG βγαίνει από early access!

2 έτη πριν.

Σε λίγες ώρες από τώρα!

Ύστερα από αρκετούς μήνες σε early access το δημοφιλές Battle Royale game PUBG της ομώνυμης εταιρείας επιτέλους κάνει το βήμα στην επόμενη μορφή του.

Στις 11 η ώρα το βράδυ (ώρα Ελλάδος) θα πραγματοποιηθεί ένα 5ωρο update που θα εντάξει το patch 1.0 στο παιχνίδι το οποίο με λίγα λόγια σηματοδοτεί την λήξη της early access περιόδου. Προσοχή, λαμβάνουμε συνεχώς updates ότι η ώρα μπορεί να αλλάξει.

Αυτή τη στιγμή το PUBG βρίσκεται στην κορυφή των παιχνιδιών του steam (σε ταυτόχρονους παίχτες και όχι μόνο) και είναι αναμφίβολα από τους πιο πολλά υποσχόμενους τίτλους των τελευταίων ετών. Με εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο, έχει αρχίσει να κάνει και τα πρώτα του βήματα και σαν esport.

To Full release του παιχνιδιού είναι ένα αρκετά θαρραλέο βήμα διότι από εδώ και στο εξής οι απαιτήσεις των παιχτών θα είναι μεγαλύτερες και τα περιθώρια λάθους μικραίνουν. Παρ’ αυτά είναι η επόμενη κίνηση για να περάσει στην επόμενη φάση σαν game. Περισσότερες αλλαγές θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα με την εταιρεία να βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα τις πρώτες ώρες για να διορθώσει αμέσως τυχών λάθη. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νεά!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top