Πολλά τα παράπονα για το Snow Battle ARURF

2 έτη πριν.

Σχετικά απογοητευμένο το community

Αναμφίβολα ένα από τα game modes που ενθουσιάζουν τους fans είναι όσα έχουν το «URF» στον τίτλο τους, ή τουλάχιστον μέχρι στιγμής… Μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι κανένα δεν θα είναι τόσο καλό όσο αυτό που είδαμε για πρώτη φορά πριν μερικά χρόνια διότι έκτοτε η Riot προσπαθεί να balancάρει ένα mode που από την φύση του είναι unbalanced!

Ξεκινήσαμε με banned Champions, Random picks αλλά τώρα έχουμε και τα δύο και το community δεν φαίνεται καθόλου χαρούμενο!

Με το δίκιο τους φυσικά, καθώς πραγματικά δεν έχει την ίδια αίσθηση πλέον. Ένα από τα features που ήλπιζε η Riot θα σώσει την κατάσταση ήταν το Mark/Dash Summoer Spell που στην τελική δεν άρεσε σε ένα ποσοστό του πληθυσμού.

Ίσως ήρθε επιτέλους η ώρα να επιστρέψει το παραδοσιακό URF για να χαρίσει στους παίχτες αυτό που πραγματικά θέλουν. 20 λεπτά (αν είναι παραπάνω το κάθε game τότε ζούμε μεγάλες στιγμές) με ό,τι πιο broken έχει να προσφέρει το παιχνίδι, γέλιο και απίστευτα plays με τους φίλους μας. Για την ώρα όμως… Θα πρέπει να αρκεστούμε στη συγκεκριμένη μικρογραφία. 

Μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top