Η μόνιμη λύση στο πρόβλημα των quests θα αργήσει

2 έτη πριν.

Και μια μεγάλη συγγνώμη με… Packs!

Με τα πράγματα να έχουν αρχίσει να ηρεμούν και το νέα expansion να βρίσκει την θέση του στο παιχνίδι, ένα πρόβλημα συνεχίζει να βασανίζει ένα μεγάλο ποσοστό των παιχτών.

Τις τελευταίες εβδομάδες παρατηρούμε ένα μικρό… Delay στην εμφάνιση των quests. Συνήθως αυτά εμφανίζονται περίπου μισή ώρα αφού κάνουμε log-in και αυτό έχει αρχίσει να εκνευρίζει κυρίως τους παίχτες που δεν έχουν το χρόνο να κάθονται να περιμένουμε τους servers της Blizzard. 

Όπως μας πληροφορεί η εταιρεία, δυστυχώς το πρόβλημα ακόμα δεν έχει επιλυθεί και αναμένεται να διορθωθεί με το επόμενο έτος. Για την ώρα προσπαθούν όπως-όπως να περάσουν ορισμένα bandaid fixes για μικρό χρονικό διάστημα μέχρι να διορθωθεί ο κώδικας και τα πράγματα να επανέλθουν στα φυσιολογικά τους επίπεδα.

Φυσικά όμως, όπως και με κάθε άλλο major bug, η Blizzard έχει τον τρόπο της να μας αφήσει με ένα χαμόγελο στα χείλη μοιράζοντας… Packs! Αυτά θα εμφανιστούν σαν δώρα μέσα στον Ιανουάριο. Για να τα τσεκάρετε αρκεί να πατήσετε κλικ στο σημείο που υποδεικνύει η παρακάτω εικόνα.

H Blizzard μπορεί για μια ακόμη φορά να αντιμετωπίζει προβλήματα με το Hearthstone αλλά τουλάχιστον δείχνει ότι προσπαθεί να τα διορθώσει. Δίνει και τρία packs… Και όλοι είναι χαρούμενοι. Μέχρι λοιπόν να δούμε τα quests να έρχονται στην ώρα τους. Μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top